BOGSALG

Med Danske Flyvere På Vingerne I 100 år

KAMPAGNEPRIS 100,- (vejledende udsalgspris 249,-)

Antologi og festskrift over dansk flyvning gennem 100 år udgivet i anledning af foreningen Danske Flyveres jubilæum den 18. august 2017. Knap 50 piloter har bidraget med forskellige punktnedslag i dansk flyvnings historie – såvel civilt som militært. Redaktion ved Bent Aalbæk-Nielsen (287 sider, illustreret).

Både civile og militære folk har bidraget med deres forskellige erfaringer med flyvning. Denne bog handler om dansk flyvning gennem 100 år og fortæller historien bag de forskellige fly. Både store, små, gamle og nye fly er inkluderet i denne bog, og er perfekt til dig som vil vide mere om Danmarks historie inden for dansk luftfart.

Den perfekte gave; køb via regnskab@danskeflyvere.dk

Anmeldelse:

Frank Hansen

Dansk flyve historie har altid været spændende, så denne bog er fantastisk! Frank

“MED DANSKE FLYVERE PÅ VINGERNE I 100 ÅR”

Bogforsidens illustrator: Bent Aalbæk-Nielsen.